Sherbimet e hotelit

Sherbime ne hotel

Mengjesi i perfshire
24 ore sherbim ne recepsion
24 ore news internacionale
Kondicioner
Kafe & caj
Zgjimi ne mengjes
Internet
Sherbim pastrimi i perditshem
Sherbim lavanterie
Dyqan vere
Minibar
Wireless pa pagese per klientet

Sherbime ne dhome

24 ore news internacionale
24 ore sherbim ne dhome
Kondicioner i komanduar me pult
Frigorifer
Kafe & caj
Internet dhe Wi-Fi
Telefon
Banje me aksesore