Rreth nesh

Hotel Antipatrea ndodhet ne zemer te qytetit te Beratit, i cili eshte nje nga qytetet me te mrekullueshme dhe me terheqese ne te gjithe...

Lexo me shume

Na gjeni & kontaktoni

Rruga Antipatrea, 5002 Berat Shqiperi.
Telefon: +355 32 230 398
Email: contact@antipatreahotel.com

Lexo me shume

Qyteti - Berat

Berati, nje pjese e Trashegimise Boterore UNESCO, eshte nje nga qytetet me te bukura te Shqiperise. Qyteti e ka zanafillen...

Lexo me shume

Dhomat e preferuara

room 1
Dhoma katershe
€ 55nata

Kjo dhome e qete dhe moderne i siguron nje familjeje te perbere prej kater personash nje qendrim te mrekullueshem...

 • Sherbim ne dhome
 • TV
 • Kondicioner
 • Wi-Fi pa pagese
 • Frigorifer
 • Kafe & caj
Lexo me shume
room 2
Dhoma treshe
€ 45nata

Dhomat tona te kompletuara me shume kujdes dhe te dizenjuara bukur perfshijne nje krevat dopio dhe nje tek. Ju keni nje...

 • Sherbim ne dhome
 • TV
 • Kondicioner
 • Wi-Fi pa pagese
 • Frigorifer
 • Kafe & caj
Lexo me shume
room 3
Dhoma standarte
€ 40nata

Bejini qejfin vetes me kete dhome te mrekullueshme dhe elegante e cila perfshin nje krevat dopio. Mobiljet me ngjyre kafe...

 • Sherbim ne dhome
 • TV
 • Kondicioner
 • Wi-Fi pa pagese
 • Frigorifer
 • Kafe & caj
Lexo me shume

ANTIPATREA Hotel

Vend, sherbim dhe qendrim i mrekullueshem!

Cfare thone vizitoret per hotelin