Lista e dhomave

room 1
Dhoma katershe
€ 55nata

Kjo dhome e qete dhe moderne i siguron nje familjeje te perbere prej kater personash nje qendrim te mrekullueshem...

 • Sherbim ne dhome
 • TV
 • Kondicioner
 • Wi-Fi pa pagese
 • Frigorifer
 • Kafe & caj
Lexo me shume
room 2
Dhoma treshe
€ 45nata

Dhomat tona te kompletuara me shume kujdes dhe te dizenjuara bukur perfshijne nje krevat dopio dhe nje tek. Ju keni...

 • Sherbim ne dhome
 • TV
 • Kondicioner
 • Wi-Fi pa pagese
 • Frigorifer
 • Kafe & caj
Lexo me shume
room 3
Dhoma standarte
€ 40nata

Bejini qejfin vetes me kete dhome te mrekullueshme dhe elegante e cila perfshin nje krevat dopio. Mobiljet me ngjyre kafe...

 • Sherbim ne dhome
 • TV
 • Kondicioner
 • Wi-Fi pa pagese
 • Frigorifer
 • Kafe & caj
Lexo me shume
room 4
Dhoma teke
€ 30nata

Relaksohuni ne nje dhome njeshe nga e cila mund te shohesh pjesen e vjeter muzeale te qytetit. Ajo eshte nje menyre...

 • Sherbim ne dhome
 • TV
 • Kondicioner
 • Wi-Fi pa pagese
 • Frigorifer
 • Kafe & caj
Lexo me shume